Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по површина | Подреди по популарност | Подреди по населба

Резултати по страна :

Канцеларија од 443м² ( Шифра : KI1357)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 443 m²
Детали
Канцеларија од 178м2 ( Шифра : KI1358)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 178 m²
Детали
Канцеларија од 64м2 ( Шифра : KI1359)
Детали
Цена за издавање: : 300 € / месечно
Површина : 64 m²
Детали
Канцеларија од 141м2 ( Шифра : KI1360)
Детали
Цена за издавање: : Предмет на договор
Површина : 141 m²
Детали
Канцеларија од 85м2 ( Шифра : KI1362)
Детали
Цена за издавање: : 500 € / месечно
Површина : 85 m²
Детали
Канцеларии простор за издавање 70м2 ( Шифра : KI1257)
Детали
Цена за издавање: : 400 € / месечно
Површина : 70 m²
Детали
Канцелариски простор за издавање 299м2 ( Шифра : no-ref)
Детали
Цена за издавање: : 10 € / по квадрат
Површина : 299 m²
Детали
Канцелариски простор за изнајмување 85м2 ( Шифра : KI1231)
Детали
Цена за издавање: : 700 € / месечно
Површина : 85 m²
Детали
Бизнис центар за издавање ( Шифра : KI1246)
Детали
Цена за издавање: : 10 € / по квадрат
Површина : 1 .500 m²
Детали
Канцелариски простор за изнајмување 460м2 ( Шифра : KI1249)
Детали
Цена за издавање: : 10 € / по квадрат
Површина : 460 m²
Детали