Канцеларија од 64м2

Шифра : KI1359

Адреса :

1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 300 € / месечно

Детали :

Површина 64 m²

Канцелариски простор гледа кон ул. Македонија, на 2ри кат.  Располага со три простории, чајна кујна и тоалет.  Канцелариски простор е полунаместен.

Цена за издавање: 300€ + персонален данок

Врати се кон листата