<< Претходно

Локал за издавање 210м2

Шифра : 7003

Адреса :

ГТЦ
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 210 m²

Локалот се наоѓа во Градскиот Трговски Центар, на приземјето, на централна позиција.  Просторот располага со вкупна површина од 210м². Убава местоположба, голема фреквентност, одличен внатрешен изглед како и големи излози се само некои карактеристики кои го чинат овој простор посебен.

Врати се кон листата