<< Претходно

Локал за издавање 137м2

Шифра : 7411

Адреса :

Спроти Соборен Храм
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 1 .400 € / месечно

Детали :

Површина 137 m²
Број на катови 2

Локалот се наоѓа во близина на Соборен Храм на самиот агол. Поделен е на две нивоа, и тоа на приземјето има 37м², а на катот има 100м². Нивоата се меѓусебно поврзани со внатрешни скали. 

Цена за издавање: 1.400€ + персонален данок

Врати се кон листата