<< Претходно

Се продава деловен простор во ГТЦ 1кат

Шифра : 7823

Адреса :

ГТЦ 1кат
Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена 190 .000 €

Детали :

Површина 99 m²
Кат 1

се продава деловен простор во ГТЦ!. Деловниот простор е лоциран на 1 кат веднаш до кафе барот Шевињон, кој гледа спрема Жена парк. Просторот располага со 85м2 изложбен дел и 14,5м2 канцелариски дел/магацин. Идниот сопственик ќе има можност да закупи дел од терасата од ГТЦ во зависност од потребите.Истиот има пристап од внатрешна страна на ГТЦ за достава на роба. Ладењето и греењето е на ГТЦ, но има и инвертер уред.

Врати се кон листата