Канцеларија од 154м2

Шифра : KI1222

Адреса :

Плоштад Македонија
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 2 .156 € / месечно

Детали :

Површина 154 m²

Просторот се наоѓа на ексклузивна локација, на самиот плоштад Македонија и истиот располага со шест канцеларии, чајна кујна, тоалет и остава. Канцеларискиот простор е целосно реновиран. 

Цена: 14 €/м²

Врати се кон листата