<< Претходно

Локал за издавање 55м2

Шифра : 7415

Адреса :

ТЦ Буњаковец
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 750 € / месечно

Детали :

Број на бањи 2

Локалот се наоѓа во близина на комплексот Буњаковец, во близина на кафе бар “Балет“. Целиот простор има вкупна површина од 55м2. На едно ниво со големи излози , тоалет и два влеза. Се издава комплетно опремен за кафе бар.

Цена за издавање:  750€ + персонален данок

Врати се кон листата