Канцеларија од 127м²

Шифра : KI1344

Адреса :

во близина на ТЦ Капитол
1000 Скопје

Населба : Аеродром

Инфо :

Цена за издавање: 1 .000 € / месечно

Детали :

Површина 127 m²

Канцеларискиот простор со  вкупна површина од 127м² се наоѓа во Аеродром, во близина на ТЦ „Капитол“, на приземје. Просторот располага со 5 канцеларии, чајна кујна и тоалет. Зградата има сопствено греење и ладење, компјутерска мрежа и комплетно е реновиран.

Цена за издавање: 1.000€ 

Врати се кон листата