<< Претходно

Локал Дебар маало 100м2

Шифра : 1290

Адреса :

Дебар Маало
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 100 m²

Локалот се наоѓа спроти Универзална сала, а во непосредна близина на слаткарницата “Апче“. Вкупната површина на овој деловен простор изнесува 100м², а висината е 4,5 метри. Во самата зграда има обезбеден и паркинг простор. Од сите страни се наоѓаат големи излози, а целиот простор е на едно ниво

Врати се кон листата