Канцелариски простор за изнајмување 460м2

Шифра : KI1249

Адреса :

Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 10 € / по квадрат

Детали :

Површина 460 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во деловна зграда и истиот располага со 3 ката од кои 2 и 3 кат со површина од 170 м² и 4 кат со површина од 120 м². Просторот е реновиран и може да се изнајми одвоено или сите катови заедно.

Врати се кон листата