Канцеларија од 123м²

Шифра : KI1347

Адреса :

во близина на Соборен Храм
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 1 .000 € / месечно

Детали :

Површина 123 m²
Кат 5

Канцеларискиот простор од 123м² се наоѓа на 5 кат во деловна зграда во непосредна близина на Соборниот Храм. Просторот е составен од 3 канцеларии, една голема конференциска сала, чајна кујна и тоалет. Зградата е со лифт и сопствено парно на струја. Нема обезбеден паркинг.

Цена за издавање: 1.000€ + персонален данок

Врати се кон листата