Канцеларија од 85м2

Шифра : KI1362

Адреса :

Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 500 € / месечно

Детали :

Површина 85 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во близина на Клинички центар, во понова мала зграда на 1. кат. Просторот има вкупна површина од 85м² и целиот е на едно ниво.  Располага со три канцеларии, чајна кујна, купатило и тераса. Пред зградата има и паркинг простор.

Цена за издавање: 500€ + персонален данок

Врати се кон листата