Канцеларии простор за издавање 70м2

Шифра : KI1257

Адреса :

Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 400 € / месечно

Детали :

Површина 70 m²

Канцеларискиот простор е лоциран на први кат на една од најатрактивните локации во Скопје- улица Македонија. Просторот располага со една голема канцеларија и една помала. 

Врати се кон листата