Канцеларија од 110м2

Шифра : 1163

Адреса :

Центар во близина на Италјанска Амбасада
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 900 € / месечно

Детали :

Површина 110 m²
Кат 2

Канцеларискиот простор се наоѓа во мала деловна зграда на 2ри кат. Просторот располага со една голема канцеларија, две помали канцеларии,чајна кујна и два тоалета.

Врати се кон листата