<< Претходно

Локал за издавање 270м2

Шифра : 7435

Адреса :

Градски Ѕид
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 270 m²

Локалот се наоѓа во Градскиот Ѕид, во близина на Тутунска банка, со вкупна површина од 270м².  Просторот е поделен на две нивоа. Приземјето и сутеренот се споени со внатрешни скали.  Целиот простор е отворен (освен засебниот тоалет и една мала канцеларија). Располага со два влеза и големи излози од двете страни.

Врати се кон листата