<< Претходно

Локал за издавање 103м2

Шифра : 7443

Адреса :

Близу Соборен Храм
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 1 .000 € / месечно

Детали :

Површина 103 m²

Локалот се наоѓа во близина на Соборен храм во новата зграда на Луна Корпорација. Деловниот простор се наоѓа на приземје, целиот простор е отворен, има два санитарни чвора и два излога од предната и задната страна на зградата.

Цена за издавање: 1.000€ + персонален данок

Врати се кон листата