Канцелариски простор за издавање во Центар

Шифра : 1571

Адреса :

Партизански одреди
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Погодности :

  • Во близина на банки
  • Во близина на супермаркети
  • Паркинг простор
  • Во близина на трговски центар

Инфо :

Цена за издавање: 3 .600 € / месечно

Детали :

Состојба на објектот НЕКОРИСТЕН
Простор на земјиште 278 m²

За секој успешен бизнис потребен е соодветен деловен простор. Одтука, Ви го нудиме овој канцелариски простор за издавање, лоциран на 4ти кат во бизнис-деловна зграда на бул. Партизански Одреди, во самиот центар на градот. На 278м2, овој простор го нуди комодитетот на современото урбано функцуинирање и работење. Во моментов простор е во кошулица и истиот ќе биде среден согласно потребите на закупците. Со просторот, закупецот добива и 3 паркинг места вклучени во цената. Поради својата близина до централното градско јадро, сите услуги се достапни во радиус од 0.2км .

Врати се кон листата