Канцеларија од 142м²

Шифра : KI1356

Адреса :

во близина на Рамстор Мол
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 142 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во деловна зграда во близина на Рамстор Мол на 1. кат, со  вкупна површина од 142м². Просторот располага со 6 канцеларии, чајна кујна и два тоалети. Просторот е опремен со канцелариски мебел, видео надзор, сервер, интернет мрежа, ВРВ системи за ладење...

Цена за издавање: предмет на договор

Врати се кон листата