Канцеларија од 443м²

Шифра : KI1357

Адреса :

Во близина на Шпанска амбасада
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 443 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во деловна зграда во близина на Шпанската амбасада на 1. кат, со  вкупна површина од 443м². Просторот располага со 12 канцеларии, чајна кујна и четири тоалети. Зградата има еден лифт, портирница, видео надзор, интернет мрежа, централно греење/ладење, физичко обезбедување...

Цена за издавање: предмет на договор

Врати се кон листата