Канцеларија од 178м2

Шифра : KI1358

Адреса :

Скопје

Населба : Капиштец

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 178 m²
Број на катови 2

Канцеларискиот простор се наоѓа во Капиштец, во понова зграда на приземје, со  вкупна површина од 178м². Просторот е на две нивоа, од кои долното ниво има 103м², а галеријата има 75м². Долниот дел е отворен простор со одвоен дел за две мини кујни и два тоалета. Галеријата има отворен простор и една канцеларија. Пред самата зграда има простор за 2-3 возила.

Цена за издавање: предмет на договор

Врати се кон листата