<< Претходно

Локал за продавање 40м2

Шифра : 8000

Адреса :

ГТЦ
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена Предмет на договор

Детали :

Површина 40 m²

Се продава локалот во Градски Трговски Центар на приземје на централна позиција со површина од  40м².

Врати се кон листата