Канцеларија за издавање 64m2

Шифра : KI1256

Адреса :

бул. Климент Охридски
Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 450 € / месечно

Детали :

Површина 64 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа на булевар Климент Охридски во нова зграда на мезанин. Просторот располага со 3 посебни канцеларии, опремена чајна кујна и тоалет.

Врати се кон листата