Канцелариски простор за изнајмување 195м2

Шифра : KI1140

Адреса :

1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 1 .500 € / месечно

Детали :

Површина 195 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во централното градско подрачје на Скопје и истиот располага со приемен дел од 60 м² на приземје и отворен канцелариски простор од 135м² на 1 кат. Просторот е целосно реновиран.

Врати се кон листата