Канцелариски простор за изнајмување 100м2

Шифра : KI1225

Адреса :

1000 Скопје

Населба : Капиштец

Инфо :

Цена за издавање: 500 € / месечно

Детали :

Површина 100 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во Капиштец и истиот располага со приемен дел на приземје и отворен канцелариски простор на мезанин, меѓусебно поврзани со внатрешни скали.

Цена: 500 € + Персонален данок

Врати се кон листата