Канцелариски простор за изнајмување 100м2

Шифра : KI1245

Адреса :

1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 100 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во деловна зграда во центарот на Скопје на 5ти кат. Просторот располага со шест одделени канцеларии и тераса од 35м². Деловната зграда има портир служба, одржување, лифт и сите останати елементи за пријатна канцелариски работа.

Врати се кон листата