Канцеларија од 166м²

Шифра : KI1283

Адреса :

во близина на Универзална сала
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 8 € / месечно

Детали :

Површина 166 m²

Канцелариски просторот се наоѓа во деловна зграда, во близина на Универзалната сала, со вкупна површина од 166м². Има приемен дел со тоалет, еден голем отворен простор, директорска канцеларија, канцеларија за состаноци, чајна кујна и тоалет. Зградата има лифт, греење и ладење на струја.

Цена за издавање: 8€/м² + персонален данок

Врати се кон листата