<< Претходно

Деловен објект во Драчево

Шифра : 7792

Адреса :

Јустинијан Први
1000 SKOPJE

Населба : Драчево

Важи до : 13 Јуни 2018

Инфо :

Цена за издавање: 700 € / месечно

Детали :

Состојба на објектот НЕКОРИСТЕН
Простор на земјиште 200 m²

Во Драчево, О. Кисела Вода, Ви нудиме индивидуален деловен објект за издавање. Деловниот објект е поделен на два дела: Изложбен салон и магацински простор. Изложбениот салон располага со 100м2 и има висина од 6 метри. За дополнителен комфорт,изложбениот салон располага со два тоалета и мала, чајна кујна. Магацинскиот простор има површина од 100м2 и висина од 2,5метри. Деловниот објект и располага со сопствен паркинг простор. Во моментов се одвидаат градежни работи ои треба да финишираат до крај на месец Август , но доколку постои заинтересирана страна, градежните активности може да се забрзаат. Поради локацијата и добрата инфраструктурна поврзаност, овој деловен објект нуди можност да биде користен за различен спектар на трговско-услужни дејности.

Врати се кон листата