Бизнис центар за издавање

Шифра : KI1246

Адреса :

Скопје

Населба : Аеродром

Инфо :

Цена за издавање: 10 € / по квадрат

Детали :

Површина 1 .500 m²

Овој бизнис центар располага со магацински дел од 500м² на -1 катот, малопродажен дел од 500м² кој е поврзан со внатрешни скали со 1 кат односно со канцеларискиот дел кој исто така располага со 500м².

Врати се кон листата