<< Претходно

Локал за издавање 15м2

Шифра : 7383

Адреса :

ГТЦ
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 400 € / месечно

Детали :

Површина 15 m²

Локалот се наоѓа во Градски Трговски Центар на прв кат во пасажот во близина до локалот на „Viktor Chevignon“. Вкупната површина на овој деловен простор изнесува 15м² и целиот е на едно ниво. Локалот одговара на повеќе дејности и се нуди по многу прифатлива цена.

Цена за издавање: 400€ + персонален данок

Врати се кон листата