<< Претходно

Деловен објект за продажба и издавање

Шифра : 7419

Адреса :

Близина на ФОН универзитет
1000 Скопје

Населба : Аеродром

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 1 .500 m²

Деловниот објект се наоѓа во Аеродром во близина на Универзитетот “ФОН“ со вкупна површина од 1.500м². Објектот е на три нивоа и тоа сутерен, приземје и кат, сите по 500м². Деловните простории се меѓусебно поврзани со внатрешни скали и се работи за океански систем т.е. просторот може да се прилагоди по сопствени потреби. Просторот има дворно место од 800м² и паркинг простор за 10-15 возила. Објектот е за издавање и за продажба. 

Врати се кон листата