Канцеларија од 311м²

Шифра : KI1321

Адреса :

Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 11 € / по квадрат

Детали :

Површина 311 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во Центар, во близина на Мајка Тереза, во деловна зграда. Просторот има вкупна површина од 311м²; просторот располага со приемен дел, 9 (девет) канцеларии, место за чајна кујна и 2 (два) тоалети. Просторот е неодамна реновиран. Зградата има два лифта, противпожарни скали и портир служба.

Цена за издавање: 11€/м² + ДДВ

Врати се кон листата