Канцеларија од 342м²

Шифра : KI1320

Адреса :

во близина на Соборен Храм
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена Предмет на договор

Детали :

Површина 342 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во близина на Соборен Храм во деловна зграда. Просторот е поделени на приемен дел со јутилити, три засебни простории,  една голема поврзана со уште две канцеларии. Сите канцеларии имаат свој засебен тоалет. Зградата има портир служба на влезот, два лифта...

Цена за издавање: предмет на договор

Врати се кон листата