Канцеларија од 150м²

Шифра : KI1314

Адреса :

во Близина на ПИОМ
1000 Скопје

Населба : Аеродром

Инфо :

Цена за издавање: 9 € / по квадрат

Детали :

Површина 150 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во деловна зграда во Аеродром, во близина на Пензискиот Фонд. Просторот се наоѓа на приземје и целиот е отворен, има океански систем за работа, со можност за преградување според потребите. Во зградата има сопствен систем за греење/ладење, приемен дел со информативен пулт, два лифта ...

Цена за издавање: 9€/м² + 3€/м² одржување +ДДВ

Врати се кон листата