Канцеларија од 100м²

Шифра : KI1339

Адреса :

во близина на Соборен Храм
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 100 m²
Кат 5

Канцеларискиот простор се наоѓа во близина на Соборен Храм во нова зграда на 5. кат. Просторот располага со една голема просторија, две канцеларии, чајна кујна и тоалет. Зградата има лифт и сопствено парно на струја.

Цена за издавање: предмет на договор

Врати се кон листата