Канцеларија од 156м²

Шифра : KI1354

Адреса :

во близина на Американ Колеџ
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Погодности :

  • Во близина на банки
  • Во близина на супермаркети

Инфо :

Цена за издавање: 10 € / по квадрат

Детали :

Површина 156 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во Аеродром, во близина на Американ Колеџ на приземје. Просторот има вкупна површина од 156м²; целиот простор е отворен што остава можност за идниот закупец да го организира просторот според своите потреби. Пред зградата има и паркинг простор.

Цена за издавање: 10€/м² + персонален данок

Врати се кон листата