<< Претходно

Локал за издавање 330м2

Шифра : 7422

Адреса :

Градски Ѕид
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 360 m²

Локалот се наоѓа во Градски Ѕид веднаш до “ДМ ДРОГЕРИЕ МАРКТ“. Самиот локал има вкупна површина од 330м² од кои 40м² локал на приземје, 200м² магацински простор и 90м² канцеларсики простор кој е поврзан со внатрешни скали со останатиот простор. Комуникацијата меѓу локалот и магацинскиот простор се остварува преку мал товарен лифт. 

Врати се кон листата