<< Претходно

Локал за издавање 162м2

Шифра : 7115

Адреса :

ул. Илинденска
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 750 € / месечно

Детали :

Површина 162 m²
Број на бањи 2

Локалот се наоѓа на ул.Илинденска во нова зграда на приземје. Просторот е отворен и има два тоалета, како и тераса пред самиот простор од околу 68м². Деловниот простор има 94м² и од трите страни има големи излози.

Цена за издавање: 750€ + персонален данок

Врати се кон листата