<< Претходно

Локал за издавање 551м2

Шифра : 7355

Адреса :

1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 551 m²
Простор на земјиште 751 m²
Број на катови 2

Локалот се наоѓа спроти Рамстор Мол и има вкупна површина од 551м².  Просторот е поделен на две нивоа од кои во приземје се 315м² и галерија од 236м². Нивoaта се меѓусебно споени со внатрешни скали. Целиот простор е отворен (освен  тоалетите и кујната). Пред локалот има и тераса покриена со тенда од 200м².  

Врати се кон листата