Повеќенаменски канцелариски простор во Центар за издавање

Шифра : 1570

Адреса :

Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 800 € / месечно

Детали :

Состојба на објектот НЕКОРИСТЕН
Простор на земјиште 104 m²

На само 10минути од централното јадро на градот, Ви нудиме канцелариско-деловен простор. Канцеларискиот простор е лоциран на приземје во станбено-деловна зграда. На површина од 104м2 располага со чајна кујна и тоалет, додека канцеларискиот дел во моментов е отворен простор(океан тип). Дополнително, самиот простор има 4 влеза/излеза и паркинг места. Согласно потребите на закупците, просторот може да се реорганизира.

Врати се кон листата