Канцеларија од 125м²

Шифра : KI1345

Адреса :

во близина на Соборен Храм
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 1 .500 € / месечно

Детали :

Површина 125 m²
Кат 4

Канцеларискиот простор се наоѓа во Центар, во близина на Соборен Храм во нова деловна зграда на 4. кат. Вкупната површина изнесува 125м² на едно ниво и во моментов е поделен на три канцеларии, една голема просторија за конференциска, кујна, пред простор и два тоалета. Канцеларискиот простор се издава празен.

Цена за издавање:  1.500€ + персонален данок 

Врати се кон листата