Канцеларија од 141м2

Шифра : KI1360

Адреса :

1000 SKOPJE

Населба : Аеродром

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 141 m²

 Канцеларискиот простор се наоѓа во деловна зграда во близина на “Капитол Мол”. Просторот располага со вкупна површина од 141м². Се работи за отворен простор со две одвоени канцеларии, дел за чајна кујна и два тоалета. Канцеларискиот простор е во одлична состојба.

Цена за издавање: предмет на договор

Врати се кон листата