<< Претходно

Локал за издавање 48м2

Шифра : 7125

Адреса :

1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 1 .500 € / месечно

Детали :

Површина 48 m²

Локалот се наоѓа во централно градско подрачје и располага со вкупната површина од 48м². Има големи излози кои гледаат према главната улица. Целиот простор е на едно ниво.

Цена за издавање:  1.500€  + персонален данок

Врати се кон листата