Канцелариски простор за издавање 299м2

Шифра : no-ref

Адреса :

Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 10 € / по квадрат

Детали :

Површина 299 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во деловна зграда и истиот располага со 7 одвоени канцеларии, истите целосно опремени и реновирани. 

Врати се кон листата