<< Претходно

Локал за издавање 50м2

Шифра : 7166

Адреса :

ГТЦ
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 50 m²

Локалот се наоѓа во Градскиот Трговски Центар, на приземје. На централна позиција и фреквентно место. Убаво осветлен, со големи излози, одвоена мала чајна кујна и впечатлив изглед, се секако само некои од предностите на овој деловен простор.

Врати се кон листата