<< Претходно

Локал за издавање 75м2

Шифра : 7424

Адреса :

Капиштец
1000 Скопје

Населба : Капиштец

Инфо :

Цена за издавање: 900 € / месечно

Детали :

Површина 75 m²
Број на бањи 2

Локалот се наоѓа во стариот Трговски Центар Капиштец, поранешен кафе-бар “Аполон“. Деловниот простор гледа кон главната улица и има вкупна површина од 75м². Целиот простор е на едно ниво и има два тоалети, големи излози. Просторот внатрешно е океански и веднаш е подготвен за работа. 

Цена за издавање: 900€ + персонален данок

Врати се кон листата