<< Претходно

Локал за издавање 451м2

Шифра : 7014

Адреса :

1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 451 m²

Локалот се наоѓа во централното градско подрачје. Вкупната површина изнесува 451м². Просторот е поделен на три нивоа, во сутеренот има магацински простор од 100м², приземјето има 211м² и галеријата 140м². Просторот е на убава и фреквентна местоположба, има големи излози од двете страни

Врати се кон листата