Канцелариски простор за изнајмување 150м2

Шифра : KI1233

Адреса :

1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 9 € / по квадрат

Детали :

Површина 150 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во деловна зграда во центарот на Скопје на 4ти кат. Просторот располага со 6 одвоени канцеларии и истиот е комплетно реновиран.

Врати се кон листата