Канцеларија од 160м²

Шифра : KI1332

Адреса :

Во близина на Италијанска амбасада
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена 1 .600 €

Детали :

Површина 1 .600 m²

Канцелариски просторот се наоѓа во деловна зграда во близина на Италијанската амбасада со вкупна површина од 160м². Има еден голем отворен простор, директорска канцеларија, канцеларија за состаноци, чајна кујна и два тоалета. Зградата има централен систем за греење, клима уреди и лифт.

Цена за издавање: 1.600€ + персонален данок

Врати се кон листата