<< Претходно

Локал за издавање 180м2

Шифра : 7162

Адреса :

Рекорд спроти бутик Lisca
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 180 m²

Локалот се наоѓа  во центарот на градот на Рекорд, спроти  бутик LISCA. Просторот има вкупната површина од 180м² кои се поделен на две нивоа. На приземјето има 100м², а  во сутерен  има дополнителни 80м² погодни за магацин. Просторот е отворен и комплетно реновиран.

Врати се кон листата