<< Претходно

Деловен простор во Чаир

Шифра : 7800

Адреса :

1000 Скопје

Населба : Чаир

Инфо :

Цена за издавање: 2 .800 € / месечно

Детали :

Состојба на објектот НЕКОРИСТЕН
Простор на земјиште 350 m²

Во непосредна близина на Бит пазар и со пристап до главната артерија за Скопје - север, Бул, Крсте Петков Мисирков, New Way Limited Ви ја нуди деловен простор. Деловниот простор е лоциран на приземје во станбена деловна зграда со убава видливост и големи излози. Располага со површина од 350м2 и има изложбен дел и тоалет. Согласно својата локација, деловниот простор е во средина каде што има голем број на луѓе на кратки пешачки дистанци.

Врати се кон листата